Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjektrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Kunstnere/Artists
    Alt Går Bra
    Alt Går Bra er på Kabuso 5.12. - 8.12.2017
    GJENGANGERE, EN PERFORMANCE-PARADE
    Astrid McGarrighan
    Karen Kipphoff
    Karina N Presttun
    Rita Marhaug
    Torgrim Sund

 

Alt Går Bra er på Kabuso 5.12. - 8.12.2017

Alt Går Bra er på Kabuso for å presentere Den norske idealstaten og for å utføre en spørreundersøkelse med Øysteses innbyggere.

Presentasjon: Kabuso, tirsdag 5. desember kl. 12.00

Én til én spørreundersøkelser i kaféen, Kabuso :
tirsdag 5. desember 12.30 - 15.00
fredag 8. desember 11.00 - 15.00
lørdag 9. desember 11.00 - 16.00

Hvor ofte har du muligheten til å snakke om ditt drømme-samfunn?
Måten samfunnet er organisert på avgjør alle aspekter av livet ditt: kvaliteten på helseomsorg, utdanning, offentlig transport og boligsituasjon. Andre viktige avgjørelser bestemmer hvordan samfunnet organiseres og drives, som for eksempel utviklingen av bærekraftige måter å leve på som tar i betraktning naturvern og beslutninger om hvordan vi håndterer vold, krig og fred, for å nevne noe.

Kunstnergruppen Alt Går Bra vil gjerne høre om dine drømmer, for prosjektet Den norske idealstaten.
Alt Går Bra vil være på Kabuso tirsdag 5., fredag 8. og lørdag 9. desember for å utføre en spørreundersøkelse med Øysteses innbyggere.
Kunstnergruppen vil presentere prosjektet i Kabuso tirsdag 5.desember kl. 12.00. Alt Går Bra vil deretter være tilgjengelig på Kabuso for å gjennomføre én til én spørreundersøkelser hvor du vil få anledning til å fritt uttrykke dine ideer om din personlige idealstat.

Kunstnerne vil deretter oversette dine tanker til en tegning som du vil få tilsendt på e-post i etterkant.

Demokratiet tillater oss å tenke og utøve idéer om en ideell stat. Dette er en mulighet til å utøve din ytringsfrihet og få dine ideer uttrykt i et kunstnerisk format. Velkommen!

www.altgarbra.org


Printer friendly version