Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Aktiviteter
    BJØRN-HENRIK LYBECK stiller ut i Tyskland:
    David A. Rios
    Anne Lise Karlsen
    Astrid Mcgarrighan og Bodil Friele
    Bjørn-Henrik Lybeck
    Nina Grieg
    Astrid Sleire
    Bjørn-Henrik Lybeck
    Carl Martin Hansen
    Tom Kosmo
    Tom Kosmo
    Caroline Kierulf
    Magnhild Øen Nordahl
    Magnhild Øen Nordahl
    Eva Kun og Arne Ingvaldsen
    Rita Marhaug
    Bodil Friele
    Magnhild Øen Nordahl
    Kiki Yamamoto
    Marianne Moe
    Kiki Yamamoto
    Magnhild Øen Nordahl
    Karina N Presttun
    Rita Marhaug
    Magnhild Øen Nordahl
    Magnhild Øen Nordahl og Kristin Austreid
    Rita Marhaug
    Katrine Meisfjord

 

 

Carl Martin Hansen

skal ha utstilling i Galleri BOA i Oslo
fra 11. august til 11. september.

Les mer på www. b-oa.no



Utdrag fra katalogtekster:

De er fryktelig pene, disse tegningene. Virkelig pene, på den måten som vanligvis bare jenter klarer å være. Aldri en mann, og i hvert fall ikke en tegning. Og jeg må jo innrømme det – jeg var totalt utslitt da jeg så dette i Bergen for to dager siden, og hele dagen etter gikk jeg zombifisert rundt i Oslo uten å bli kvitt eksponeringen av dem på øyelokkenes innside, før jeg nå, virkelig kritisk sliten, nedtegner disse sytete radene i Bodø en søndagskveld.

Det er neppe tilfeldig at jeg griper etter termer som vanligvis er forbeholdt musikkanmeldelser, fordi denne utstillingen er også dette – en dyp, murrende bassgang med en feedbackdynket gitarsolo over. Den typen jazz som bare blir spilt av rockemusikere. Eller ok da, den typen jazz som bare blir malt av billedkunstnere.

Tommy Olsson

Vi ser vibrerende rom, bygd opp av felt, hvor noen forblir ubehandlet, andre har en tydelig materialitet ved seg, strekene danner bevegelse og rytme, fargenes ulike stemme går i ulike retninger, lyder oppstår, i rommet finner du deg selv i bevegelse, du vil gå frem og tilbake, du går tett på og lukter, du tar noen skritt tilbake for å få helheten, du må ta på kroppen din og oppdager at bildene har satt seg fysisk et sted. Det hele skjer ganske raskt, men det totale kaos uteblir.

Det kan synes som Carl Martin har publikum i sin hule hånd i sine valg av estetisk uttrykksform. Det tydelig utydelige holder oss fast, vi blir nødt til å tenke selv. Og når vi har tenkt en stund, blir de nonfigurative bildene en slags altertavle.
En konsentrert flate hvor livet utspiller seg, døden, oppstandelsen, kjærligheten og grådigheten - alt i dette velkjente fryktelige vakre dramaet. Og vi lukker øynene og ser mørket spise lyset.

Gitte Sætre

Utstillingen med Carl Martin Hansen i Galleri BOA i Oslo inneholder både skulpturelle arbeider, malerier og tegninger. Et hovedelement vil være en installasjon av transparente malerier montert fritt i rommet. Utstillingen har tittelen SWAY, et ord med dobbelt bunn som antyder både bevegelse og musikalske referanser.

Det vil i forbindelse med utstillingen bli lansert et nytt kunstkatalog med en collage av billedinntrykk fra arbeider, skisser og prosesser samt et utvalg av tekster.
For videre informasjon om arbeider av Carl Martin Hansen se www.cs55.no/cmh