Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjektrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Aktiviteter
    Astrid Sleire
    Carl Martin Hansen
    Carl Martin Hansen
    Brynhild Elvira Winther
    Eva Kun og Arne Ingvaldsen
    Nina Grieg
    Carl Martin Hansen
    Rita Marhaug
    Brynhild Elvira Winther
    Brynhild Elvira Winther
    Bo Magnus, Mari Norddahl, Carl Martin Hansen og Torgrim Sund
    Marianne Berg
    Alt Går Bra på Lillehammer
    Astrid Sleire
    Alt Går Bra presents Dominique Pagani
    Alt Går Bra 17.mai
    Carl Martin Hansen
    Velkommen til B-open
    Tom Kosmo
    Caroline og Annette Kierulf
    Katrine Meisfjord
    UNIK MULIGHET- LEDIG ATELIER 78 KVM I KUNSTNERVERKSTEDER CS55 FRA 1. JULI
    Alt Går Bra at the V&A
    Alt Går Bra samarbeider med Cinemateket i Bergen
    Nina Grieg
    Alt Går Bra i London
    Bjørg Taranger

 

 

Alt Går Bra samarbeider med Cinemateket i Bergen

Title: Tout Va Bien
onsdag 27. mars kl. 18.00.

https://www.facebook.com/events/2222572821394584


Filmen presenteres I samarbeid med Altgårbra Agb. Etter filmen blir det en samtale og spørsmålsrunde med den britiske forfatteren og forskeren Matthew Alford. Alt Går Bra har arrangert foredragsserien Tout Va Bien om kunst og politikk på Bergen Kunsthall/ Landmark siden 2015, med gjester som kunstner Thomas Hirschhorn og filosof Jaques Rancière, og påfølgende studiegrupper. For Matthew Alfords Norgesbesøk har Alt Går Bra og Cinemateket i Bergen samlet gode krefter i et samarbeid for første gang.

The Writer with No Hands. Regi: William Westaway. Storbritannia 2017. Engelsk tale, utekstet. Digitalkopi, 55min.

Det er ingen hemmelighet at Hollywood samarbeider med det amerikanske militæret. Hvordan dette samarbeidet arter seg vet vi mindre om. Dette er utgangspunktet til den britiske forfatteren og forskeren Matthew Alford (Reel Power: Hollywood Cinema and American Supremacy), når han begynner å grave i en mystisk forsvinningssak fra 1997. Etter å ha vært savnet i et år ble manusforfatteren Gary DeVore funnet under en bro i Calefornia med avkuttede hender. Etterhvert som Alford finner ut mer om DeVore, hans enke og andre som viser seg å sitte på informasjon om saken, begynner han å tro på at DeVore-mysteriet kan løses. Inspirert av forsvinningssaken utforsker Alford det høyst sensitive spørsmålet om militærets innflytelse over Hollywood, og ikke minst informasjonen publikum blir presentert om dette forholdet.

Om Matthew Alford:
Matthew Alford er en forfatter hvis arbeider kretser rundt forholdet mellom vold, underholdning og uærlighet. Til daglig underviser han på University of Bath. Da Alfords første film som produsent, The Writer with No Hands, premierte, var det som del av Future Cult Classics programmet på Hot Docs festivalen i Toronto.

Printer friendly version