Kunstnerverksteder cs55

   Om cs55        Kunstnere/Artists        Atelier for nyutdannede         Prosjekt- og visningsrommet        Fellesverkstedet        Aktiviteter        Lenker        English    
  Aktiviteter
    LEDIG ATELIER FRA 1. APRIL 2019
    Anne Lise Karlsen
    Carl Martin Hansen
    KRIGSTEATERET TRIDENT JUNCTURE
    Tom Kosmo
    Tom Kosmo
    Astrid Sleire
    Marianne Berg
    Nina Grieg
    Astrid McGarrighan
    The Art of the Gestetner
    Astrid Sleire
    Vigdis Hareide
    Den norske idealstaten: forsamlingen
    Alt Går Bra i Kirkenes, Pikene på Broen
    Astrid Sleire
    Eva Kun og Arne Ingvaldsen
    LisBeth Johansen Sjøvoll
    Kunstnerverksteder cs55 20 ÅR ! 1998-2018
    B-open / 20-årsfeiring
    Workspace - utstilling og kunstnersamtale
    Den norske idealstaten - A project by Alt Går Bra at LevArt PARK in Levanger
    Marianne Berg
    Rita Marhaug
    Alt Går Bra studiegruppe: Alain Badiou
    Soups and Stories
    Arne Ingvaldsen
    Trudi Jaeger
    Carl Martin Hansen
    Alt Går Bra study group: Alain Badiou
    Astrid McGarrighan
    Karina Presttun
    Tom Kosmo
    Tom Kosmo
    Alt Går Bra presenterer Den norske idealstaten
    Alt Går Bra på LevArt (Levanger)
    Trudi Jaeger
    Astrid Sleire
    Samtaler som våpen og bilder som skjold av Alt Går Bra
    Rita Marhaug
    Alt Går Bra Studio, Kunstnerverksteder CS55
    Alt Går Bra Studio, Kunstnerverksteder CS55
    Kirsti van Hoegee
    Den norske idealstaten av Alt Går Bra på LevArt
    Alt Går Bra i London
    Kirsti van Hoegee
    David Rios

 

 

KRIGSTEATERET TRIDENT JUNCTURE

Den Nationale Scene, Bergen
Torsdag 22. november kl. 12.30 - 14.00
Gratis adgang
Send reservasjon til: gitte.satre@kunsthall314.art


De siste ukene har vi vært vitne til et uvant syn. Midt i tettbygde strøk har soldater og tanks larmet frem og tilbake over skoleveien, skapt forsinkelser i trafikken og ellers grepet inn i folks hverdag. Vi har fått råd om hvor mange knekkebrødpakker som skal til for å være selvforsynt tre dager i en krisesituasjon, for at hver enkelt av oss skal kunne spille vår rolle i Norges totalforsvar.
Hva er det egentlig som foregår? I forhold til graden av inngripen i våre dagligliv har det vært relativt liten offentlig debatt om NATO-øvelsen Trident Juncture.

Vi foreslår å samles i byens kulturelle finstue, Den Nationale Scene, for å diskutere hva kjempe-øvelsen betyr i et større samfunnsmessig perspektiv, og hvordan vi alle er implisert. Vi har samlet et knippe deltagere fra ulike profesjonelle felt til å komme med sine synspunkter, og du er velkommen til å bidra med ditt.

Gratis inngang, reserver din plass!

Kunsthall 3.14 og Alltid Beredte Bergenskunstnere er opptatt av hvordan kunsten kan spille en rolle i samfunnet. Kunstnere gjennom alle tider har bidratt til å gi visuell form til viktige politiske hendelser, og slik skapt plattformer for forståelse av disse hendelsene. Kan kunsten skape en arena for forståelse i dag, ved å tilby en åpen diskusjonsplattform fri for direkte politisk målretting og konsekvens?

DELTAGERE:

Oddny Miljeteig, Sosialistisk Venstreparti. SV er et tydelig fredsparti og mot NATO.

Erik Veum er en norsk journalist og forfatter, samt vaktsjef og reporter i NRKs utenriksavdeling (ikke helt bekreftet enda)

Ingeborg Breines er humanist og fredsaktivist. Hun har bl.a vært direktør i UNESCO (Paris, Islamabad og Genève) og president av verdens eldste internasjonale fredsorganisasjon, International Peace Bureau (IPB).

Ståle Ulriksen er forsker og lærer på Sjøkrigsskolen og NUPI. Han er statsviter med spesiell interesse for militære problemstillinger, forsvars- og sikkerhetspolitikk. (ikke helt bekreftet enda)

Willy Bangsund er initiativtaker for idrettssamarbeid med Russland siden 1970, et foregangsprosjekt for folk til folk-samarbeidet Norge-Russland. Bangsund er kåret til "Årets ildsjel" og har mottatt Finnmark fylkes kulturpris.

Njål Benkestoch Kjølholdt Gustavsen er styremedlem i Høyres Studenter forening i Bergen, og forsvarsvenn. Skrev en artikkel i BT den 26.oktober hvor han stiller seg undrende til demonstrasjonen mot Trident Juncture som ikke ser viktigheten av at NATO og Norge trener militært på å beskytte Norge.

Ole Christian Ellestad er kunstner som ofte jobber med psykiatri, krig og poesi som tema; eksperimentelle prosjekter som prøver å avsløre skjulte allianser og/eller finne nye.

Arrangementet er et samarbeid mellom Alltid Beredte Bergenskunstnere, Kunsthall 3.14, Kunstakademiet – Institutt for samtidskunst og Den Nasjonale Scene, som er vertskap for arrangementet. Støttet av Bergen Kommune.

Vel møtt!

“Democracy. Freedom of speech. Freedom of the media. Independence of the judiciary. Protection of minorities. These are the values that unite us. They are the values NATO has defended since its foundation in 1949.”
Generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg, september 2018


https://www.facebook.com/events/173088946964308/


Read file
 FM18/natoPoster.pdf

Get Adobe Reader